Ποιοί ΕίμαστεΧριστουγεννιάτικες ΚάρτεςΕυχέςΕυχηθείτε ΗλεκτρονικάΕορταστικά ΔώραΠαραγγελίαSynthesi
ΓενικάΟικολογικέςΠροτυπωμένεςΜονόφυλλεςΠροσφορέςΚλασσικό Σχήμα Μεγάλο ΣχήμαΧειροποίητες

Κάντε τις ιδέες μας ... ευχές σας!

Πιστοί στα χρώματα και τις εικόνες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, συνδυάσαμε όλα αυτά που οι αισθήσεις καταγράφουν στην ψυχή μας και αποτυπώσαμε με κέφι και μεράκι τις ιδέες μας, φτιάχνοντας την ομορφότερη “συλλογή ευχών”.

Χριστουγεννιάτικες κάρτες τετράχρωμες, με χρυσοτυπία ή όχι, με προτυπωμένες ευχές ή χωρίς. Τυπωμένες σε ευρωπαϊκό χαρτί Velvet 300gr πολλαπλής επίχρισης και με ματ βερνίκι στο εξώφυλλο. Επίσης χριστουγεννιάτικες κάρτες από ειδικά ιριδίζοντα χαρτιά, με θερμοτυπίες, κοπτικά ή χειροποίητες με χάρτινα και μεταλλικά στοιχεία, όλες συνοδευόμενες από λευκό ατύπωτο φάκελο.

Ολοκληρώνουμε την χριστουγεννιάτικη κάρτα της επιλογής σας προσθέτοντας το λογότυπο και την προσωπική σας ευχή ώστε να δώσετε το δικό σας στίγμα στους πελάτες και συνεργάτες σας. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα, διαλέγοντας μια κάρτα από τη συλλογή μας, να την προσαρμόσουμε αποκλειστικά για τη δική σας επιχείρηση.
Μεγέθη Χριστουγεννιάτικων Καρτών

Αυτή τη χρονιά θα ξεχωρίσετε...
γιατί οι πιο όμορφες Χριστουγεννιάτικες κάρτες, είναι τώρα στα χέρια σας!!!

Χριστουγεννιάτικες κάρτες με διαστάσεις 10,8 x 22 cm Χριστουγεννιάτικες κάρτες με διαστάσεις 12 x 16 cm Χριστουγεννιάτικες κάρτες Special Χριστουγεννιάτικες κάρτες με διαστάσεις 14,5 x 19 cm Μονόφυλλες χριστουγεννιάτικες κάρτες
Τα νέα μας
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε τις προσφορές μας!


Εγγραφή >>
Οικολογικά χαρτιά με διεθνή πιστοποίηση
Αγοράστε χριστουγεννιάτικες κάρτες και ενισχύστε την Γραμμή Ζωής
Με την αγορά χριστουγεννιάτικων καρτών μπορείτε να υποστηρίξετε το ίδρυμα ΦΛΟΓΑ
Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 23%, εκτός από την κατηγορία "Γούρια" όπου οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 23%.
 
Synthesi ©2008-2014, All rights reserved. Πλ. Σωτήρη Πέτρουλα 9, 14451 Μεταμόρφωση, τηλ: 210 2830920, email: info@synthesi.gr
Web site developed by Dygile